TRABZON / VAKFIKEBİR - Cumhuriyet Ortaokulu

May

İl şampiyonu olan hokey takımımız, Erzurum’da yapılan bölge müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştır. Müsabakalar sonucunda turnuvayı grupta ikinci olarak tamamlamışlardır. Takımımızı başarısından dolayı tebrik ediyoruz.

Ayrıca destekleri için Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç’e, İlçe kaymakamımız sayın Dr. Hacı Arslan Uzan'a, İlçe Belediye Başkanımız Fuat Koçal’a, İlçe milli eğitim müdürümüz sayın Ahmet Altın'a, Sayın Ahmet Uzun’a, Okul Aile Birliği Başkanımız Hasan Bahadır’a Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyemiz Murat Dost’a ve Hayrullah Garip’e teşekkürlerimizi sunarız.

Kas

Cumhuriyet'in kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 85'inci yıl dönümünde okulumuzda düzenlenen etkinliklerle anıldı.

Cumhuriyetimizin 100.Yıldönümü Kutlu Olsun.